1. Home
  2. Dames

Damesschoenen

Je bent op het juiste online winkeladres beland. Intreza heeft een zeer ruim aanbod in: laarzen, enkellaarsjes, sneakers, pumps, instappers en nog veel meer moois aan schoeisel. Onze inkopers doen er werkelijk alles aan om schoenen voor je te selecteren die passend zijn voor elke stijl en gelegenheid. De kans is dus zeer groot dat je hier slaagt voor jouw nieuwe schoenen.

Al je vertrouwde merken in één online winkel
Het is geen toeval dat je hier de totale collecties van Dolcis, Invito, Manfield, PRO Shoes en Steve Madden aantreft. Intreza.nl is een online shop van Macintosh Retail Group, waar deze formules ook onder vallen. Wist je dat dit fashionbedrijf ook eigen merken heeft? Ossom en Mazu zijn hier goede voorbeelden van. Daarnaast is er nog een aanvullend merkassortiment dat bestaat uit grote namen zoals Clarks, Van Lier, Adidas, Nike, Cruyff en HUB Footwear. Wil je weten welke merken er nog meer vertegenwoordigd zijn op Intreza? Neem gerust eens een kijkje op onze merkenpagina voor een compleet overzicht.

De trends van dit moment
Wil je graag het nieuwste van het nieuwste aan je voeten? Houd dan onze trendselecties goed in de gaten. Hier kom je damesschoenen met hoge hakken, sleehakken, prints en meer relevante thema’s tegen. Intreza wenst je veel online winkelplezier toe. Heb je suggesties? Laat het ons weten via contactpagina.

Nieuwe collectie Sale!
1466 producten gevonden | Toon 120 per pagina
Naar boven